Houd uw geld op zak.

Bespaar tijd en geld.

Arie Uijens Administratiekantoor - Administratie uitbesteden in Tilburg

Administratie uitbesteden.

Een kloppende en actuele administratie bijhouden is vaak een hele klus. Eentje waar u als zelfstandig ondernemer of klein bedrijf vaak geen tijd voor heeft. Om tijd terug te winnen neemt Administratiekantoor Arie Uijens B.V. deze taak graag van u over. Uw gehele administratie is bij ons in goede handen, zodat u zich volledig kunt richten op zaken waar u goed in bent.

Administratie Uitbesteden

Tijd is geld.

Administratiekantoor Arie Uijens B.V. is een zelfstandig administratiekantoor dat zich richt op het verstrekken van adviezen, het verzorgen van administraties en het opstellen van jaarrekeningen. Dat doen wij met plezier voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zelfstandig ondernemers, freelancers en particulieren.

Contact opnemen
Administratiekantoor Arie Uijens - Tijd is geld

Over ons bedrijf

In 2011 werd Administratiekantoor Arie Uijens B.V. opgericht door Arie Uijens in de omgeving van Tilburg. Arie heeft in het verleden bij verschillende bedrijven als financieel medewerker en manager personeelszaken gewerkt en heeft hier ruime, administratieve ervaring opgedaan. Na dertig jaar in het vak besloot hij zijn eigen bedrijf op te richten. De juiste keuze, want inmiddels bestaat ons team al uit vijf personen en hebben wij een tevreden klantenbestand opgebouwd. Uw bedrijf of leven gaat altijd door. Daarom is Administratiekantoor Arie Uijens B.V. ook altijd voor u bereikbaar. Voor zeer dringende zaken kunt u bij Administratiekantoor Arie Uijens B.V. dan ook ’s avonds en in het weekend terecht.

Onze medewerkers

Na ruim een jaar alleen werkzaam te zijn geweest, bleek het aantal opdrachten voor Arie snel te groeien. Hij besloot versterking aan te nemen en daarom kwam Daphne van Tienen-van Duin het bedrijf in 2013 ondersteunen. Vanaf december 2016 is het team van Administratiekantoor Arie Uijens B.V. versterkt.

Daphne van Tienen-
van Duin

daphne@arieuijens.nl

Arie Uijens
arie@arieuijens.nl

Roel Bertens
roel@arieuijens.nl

Marc Otten
marc@arieuijens.nl

Arie Uijens Administratiekantoor - Wij houden uw boeken bij

Wij houden uw boeken bij.

Boekhouden is nu eenmaal niet de favoriete bezigheid van veel ondernemers, uitzonderingen daargelaten. U wilt zich tenslotte gewoon richten op uw taak en niet ook nog eens bezig hoeven zijn met uw boekhouding of administratie. Indien u dat wenst, nemen wij deze administratieve werkzaamheden graag van u over. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Meer informatie voor zakelijke klanten

De boekhouder voor particulieren.

Leuker maken wij het ook niet, de jaarlijkse belastingaangifte. We maken het echter wel makkelijker voor u. Wij doen voor u op de juiste manier aangifte. Zo heeft u er geen omkijken naar, maar geniet u wel van het fiscale voordeel. Wilt u graag dat wij uw jaarlijkse aangifte uit handen nemen?

Meer informatie voor particulieren
De boekhouder voor particulieren in Tilburg - Administratiekantoor Arie Uijens