Administratiekantoor Arie Uijens

Als belastingconsulent helpen wij u met uw belastingaangifte.

Iedereen moet elk jaar weer de belastingaangifte doen. Dat kan een hele klus zijn, want veel mensen zijn niet op de hoogte van alle regels omtrent de belastingaangifte. Dat maakt het er niet leuker op. Het team van Administratiekantoor Arie Uijens B.V. maakt het u makkelijker: wij helpen u namelijk graag bij uw belastingaangifte. Zo heeft u meer tijd voor leukere dingen.

Kleine moeite, groot voordeel.

Het kan zijn dat u recht heeft op toeslagen, zoals huurtoeslag of zorgtoeslag. Weet u niet waar u recht op heeft? Administratiekantoor Arie Uijens B.V. zoekt voor u uit welke toeslagen voor u van toepassing kunnen zijn. Dit kost u geen tijd, maar u plukt er wel de vruchten van. Oftewel, voor ons een kleine moeite, voor u een groot voordeel.

Laat ons uw aangifte doen
Particulier? Kleine moeite, groot voordeel!

Persoonlijk en betrouwbaar.

U kunt er op vertrouwen dat uw financiële zaken in goede handen zijn bij Administratiekantoor Arie Uijens B.V.. Wij werken in een klein, hecht team en hebben een ongedwongen sfeer. We houden van duidelijkheid en overzicht, en geven u graag advies op administratief gebied. U bent altijd welkom op ons kantoor in Goirle maar, u kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen op +31 (0)13 72 00 555. Dringende vraag over uw administratie? Daarvoor zijn wij zijn ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar.

Waar voor uw geld

Geen gegoochel meer met cijfers: laat een ervaren belastingconsulent uw jaarlijkse aangifte uit handen nemen. Dat scheelt u niet alleen een hoop stress, tijd en werk, maar kan ook nog eens zeer voordelig voor u uitpakken. Een bezwaarschrift indienen? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

Onze diensten:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aanvragen en wijzigen toeslagen
  • bezwaarschriften indienen bij de Belastingdienst

Altijd bereikbaar.

Bij ons administratiekantoor in Goirle staat de deur altijd voor u open en zijn we altijd te bereiken. U kunt ons zelfs ’s avonds en in het weekend bellen wanneer u dringende vragen heeft over uw administratie. Meer weten? Kom langs op ons kantoor of bel +31 (0)13 72 00 555. De koffie staat voor u klaar.

Neem contact op